Scroll Top
BIMU-foto-news

piùAdditive este noul proiect expozițional realizat de AITA-ASSOCIAZIONE ITALIANA TECNOLOGIE ADDITIVE dedicat lanțului valoric al tehnologiilor aditive, care își propune să evidențieze în mod transversal oportunitățile oferite tuturor sectoarelor industriale din punct de vedere al sustenabilității economice, sociale și de mediu.

Protagoniștii vor fi companii producătoare, centre de servicii/cercetare, universități și start-up-uri, pentru o ofertă internațională de mașini, materiale, software, produse, soluții de testare și postprocesoare, software și servicii, a căror prezență este din ce în ce mai răspândită în toate sectoarele principale de producție (aerospațial, auto, biomedical, petrol și gaze, alimentar etc.).

Vizita este gratuită: multumita preinregistrarii online ceea ce este posibil să se primească Golden Card, un document de acces mai rapid la eveniment, care oferă, de asemenea, numeroase avantaje la hoteluri, restaurante și magazine.

În plus, va oferi acces la Xylexpo, bienala internațională pentru tehnologia de prelucrare a lemnului și componente pentru industria mobilei, care va avea loc în paralel cu 33.BI-MU.

Click aici pentru intrare gratuita la eveniment

33.BI-MU EXPOPLAZA – geamănul de expozitie digital

33.BI-MU va avea geamănul său digital conceput pentru a îmbogăți și completa experiența de vizitare a târgului.

Lăsați un comentariu

    wpChatIcon