shutterstock_2261069627-min

Producătorii noștri au pregătit standurile cu mare grijă și sunt gata să vă întâmpine cu brațele deschise! Suntem extrem de entuziasmați să vă avem alături pentru a descoperi cele mai recente inovații, tehnologii de vârf și soluții deosebite în industria noastră.

**Victor Taichung**, un expert în domeniu, vă va prezenta 7 mașini cu comandă numerică de înaltă performanță și două sisteme de manipulare mecanică. Acesta va pune accentul pe tehnologii precum prelucrarea combinată, prelucrarea pe 5 axe, strungurile orizontale de mare performanță și automatizarea mașinilor individuale. Toate acestea vor fi integrate cu sistemul nostru de monitorizare în timp real VSS SCADA, dezvoltat intern, transformând standul nostru într-o adevărată fabrică de producție, unde vom prezenta conceptul de fabrică inteligentă.

**Locație: Hala 15, Stand B05**

La **Takisawa**, veți avea ocazia să descoperiți o serie impresionantă de mașini:

– TMS-2000S
– TM-3000Y2
– TMX-4000II ST
– TT-2600II WGA

**Locație: Hala 17, Stand B22**

**Kitamura** va aduce în prim plan mașini precum:

– Mycenter-HX250iG #HMC cu 10APC și 102T
– MedCenter5AX #5axe cu 24APC și 120T
– Mycenter-HX630G/800 HMC

**Locație: Hala 14, Stand D36**

Alăturați-vă **Bodor** pentru a descoperi oportunități uimitoare pentru conectivitatea viitorului cu mașinile lor:

– i7 6KW
– P3-30KW
– T-T TRANS 3KW

**Locație: Hala 13, Stand D61**

Utilaje CNC  de mari dimensiuni

**FPT** vă invită să explorați soluțiile lor inovatoare #DINOMEK și #TUDX. Asistați la demonstrații impresionante ale mașinilor și interacționați cu experții lor.

**Locație: Hala 13, Stand C06**

Sisteme de automatizare

**Robojob** vă așteaptă cu demonstrații live, soluții inovative, consultanți experți și oportunități excelente de networking.

**Locație: Hala 15, Stand B15**

Nu ratați acest eveniment impresionant, unde veți putea să vă bucurați de cele mai noi tehnologii și să interacționați cu experții din domeniu. Vă așteptăm cu brațele deschise și suntem siguri că veți avea o experiență memorabilă la târgul nostru!

Pentru mai multe informații și actualizări în timp real, nu uitați să ne urmăriți pe blogul nostru și pe rețelele noastre sociale. Vă așteptăm cu entuziasm!
Emo Hannover pregatit pentru vizitator

Lăsați un comentariu