Întrebări frecvente

Generale

Da, Mepro este recunoscută cu mândrie ca fiind acreditată ISO 9001. Nu sunteți prea sigur ce este ISO 9001? Citiți articolul nostru despre ISO 9001 în producție.

Serviciile pe care le oferim sunt comercializarea utilajelor, service in garantie si post garantie, mentenanta si punere in functiune a masinilor unelte.

Obțineți o ofertă rapidă și personalizată accesând pagina noastră de contact online sau sunând direct la echipa noastră. De asemenea, vă așteptăm cu bucurie la centrul nostru tehnic din Prejmer, unde puteți discuta direct cu specialiștii noștri. Optați pentru eficiență și profesionalism cu Mepro.

Colaborarea cu Mepro Utilaje aduce numeroase avantaje pentru afacerea dumneavoastră. Beneficiați de expertiză tehnică de încredere, o gamă extinsă de produse, și servicii complete, inclusiv mentenanță, reparare și suport tehnic. Mepro Utilaje vă oferă soluții personalizate adaptate nevoilor și obiectivelor dumneavoastră specifice, consolidându-se ca partener de încredere în creșterea și eficientizarea activității dumneavoastră în industria prelucrării metalelor și a automatizării industriale.

Pentru a programa o demonstrație a produselor noastre CNC, vă rugăm să ne contactați folosind una dintre opțiunile noastre de comunicare disponibile, cum ar fi telefonul, e-mailul sau formularul de contact de pe site-ul nostru web. Un membru al echipei noastre vă va răspunde prompt și vă va ghida în stabilirea unei programări convenabile pentru demonstrație. Suntem dedicați să vă oferim o experiență personalizată și să vă arătăm în detaliu beneficiile și caracteristicile produselor noastre CNC, pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru afacerea dumneavoastră.

Oferim o gamă completă de servicii post-vânzare pentru a asigura că echipamentele dumneavoastră funcționează în mod optim pe termen lung. Aceste servicii includ mentenanță preventivă și corectivă, reparații, suport tehnic continuu și training pentru personalul dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști calificați este mereu disponibilă pentru a vă oferi asistență rapidă și eficientă în rezolvarea oricăror probleme tehnice și pentru a vă asigura că echipamentele dumneavoastră rămân în stare perfectă de funcționare, minimizând timpul de inactivitate și maximizând eficiența operațională a afacerii dumneavoastră.

Plata și expedierea

Momentan, singura opțiune disponibilă pentru plățile comenzilor este ordinul de plată. Vă rugăm să efectuați plata prin intermediul unui ordin de plată folosind detaliile bancare furnizate și să ne trimiteți confirmarea plății pentru a procesa comanda dumneavoastră. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri și vă asigurăm că lucrăm pentru a oferi opțiuni de plată suplimentare în viitorul apropiat.

Pentru a plasa o comandă, este necesar să furnizați următoarele informații esențiale: detalii complete despre produsele sau echipamentele dorite, incluzând specificațiile tehnice și cantitatea necesară, informații de contact precum numele dumneavoastră complet, adresa de livrare și numărul de telefon, opțiunea preferată de plată și orice instrucțiuni suplimentare relevante pentru comanda dumneavoastră. În cazul în care sunteți o companie, este posibil să fie necesară furnizarea unor informații suplimentare, cum ar fi numărul de TVA sau alte documente de facturare. Asigurându-ne că primim toate aceste informații, vom fi în măsură să procesăm comanda dumneavoastră eficient și să vă livrăm produsele în cel mai scurt timp posibil.

Procesul nostru de expediere și livrare începe odată ce comanda dumneavoastră este confirmată, iar produsele sunt pregătite pentru transport. Acestea sunt atent verificate și ambalate în mod corespunzător pentru a asigura protecția pe durata tranzitului. Apoi, comanda este predată unui serviciu de transport selectat în funcție de destinație și preferințele dumneavoastră. Pe parcursul transportului, puteți urmări statusul comenzii folosind informațiile de urmărire furnizate. În cele din urmă, coletul este livrat la adresa specificată, iar destinatarul trebuie să primească livrarea. Ne străduim să asigurăm un proces de livrare eficient și fără probleme, astfel încât produsele să ajungă în siguranță la destinație, respectând termenii și condițiile stabilite. Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență, vă stăm la dispoziție.

Pentru a afla costurile de transport pentru comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne furnizați detaliile specifice ale comenzii, inclusiv greutatea și dimensiunile produselor, precum și adresa de livrare. În funcție de aceste informații, vom putea să calculăm costurile de transport și să vă oferim o estimare precisă. De obicei, costurile de transport pot varia în funcție de distanță, greutatea și volumul produselor. Ne angajăm să vă oferim cele mai bune opțiuni și tarife competitive pentru transportul comenzii dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a primi o ofertă personalizată.

Întrebări tehnice

Oferta noastră cuprinde o gamă completă de tehnologii CNC, inclusiv mașini de frezare, strunjire, debitat, precum și roboti industriali, alimentatoare bara, sisteme de filtrare și mașini conventionale. Mașinile de frezare sunt ideale pentru prelucrarea suprafețelor plane și conturate, în timp ce cele de strunjire sunt specializate în prelucrarea pieselor rotunde. Mașinile de debitat sunt proiectate pentru tăierea materialelor în diferite forme și dimensiuni, iar robotii industriali sunt folosiți pentru automatizarea proceselor de producție și asamblare. Alimentatoarele bara facilitează alimentarea automată a materialelor în mașini, iar sistemele de filtrare asigură o calitate superioară a aerului în medii de lucru industriale. Mașinile conventionale completează gama noastră de soluții, oferind o alternativă robustă și fiabilă pentru prelucrarea materialelor în mod tradițional. Alegerea potrivită a tehnologiei depinde de cerințele specifice ale aplicației și bugetului disponibil.

Mașinile CNC pe care le comercializăm sunt caracterizate de precizie și repetabilitate în prelucrare, viteză și accelerare ridicate pentru o productivitate sporită, flexibilitate în prelucrare pentru diverse aplicații, software intuitiv și ușor de utilizat pentru programare eficientă, durabilitate și fiabilitate în utilizare intensivă și suport tehnic complet pentru a asigura funcționarea optimă și accesul la asistență în orice moment. Ne angajăm să oferim soluții CNC de înaltă performanță, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client și menite să îmbunătățească eficiența și calitatea producției.

Pentru a obține asistență tehnică pentru echipamentele CNC achiziționate de la noi, vă punem la dispoziție mai multe modalități de contact. Puteți să ne sunați direct la numărul de telefon specificat pe site-ul nostru sau să ne trimiteți un e-mail detaliind problema sau întrebarea dumneavoastră. De asemenea, avem un formular de contact disponibil pe site, unde puteți completa informațiile și să ne transmiteți solicitarea dumneavoastră de asistență tehnică. Echipa noastră de experți va răspunde prompt solicitării dumneavoastră și va oferi asistența necesară pentru a rezolva problemele tehnice sau pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră legate de utilizarea echipamentelor CNC. Ne angajăm să vă oferim suportul necesar pentru a vă asigura că echipamentele dumneavoastră funcționează în mod optim și că operațiunile dumneavoastră de prelucrare a materialelor sunt eficiente și fără probleme.

Oferim o gamă largă de accesorii și piese de schimb pentru mașinile CNC, pentru a asigura funcționarea optimă și durabilă a echipamentelor dumneavoastră. Acestea pot include, dar nu se limitează la, dispozitive de fixare și prindere, capete de frezare și burghie, scule de tăiere și prelucrare, sisteme de răcire și lubrifiere, sisteme de control al temperaturii, sisteme de fixare pentru scule, sisteme de măsurare și control al calității, sisteme de evacuare a fumului și așchii etc. Ne angajăm să vă furnizăm piese de înaltă calitate, compatibile cu specificațiile echipamentelor dumneavoastră CNC, pentru a vă asigura că operațiunile dumneavoastră de prelucrare a materialelor se desfășoară fără probleme și în mod eficient.

Da, la Mepro Utilaje oferim opțiuni de personalizare pentru echipamentele CNC în funcție de necesitățile specifice ale afacerii dumneavoastră. Suntem dedicați să vă oferim soluții adaptate care să corespundă cerințelor unice ale procesului dumneavoastră de producție. De la modificări ale configurației standard până la integrarea de caracteristici personalizate, lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a vă asigura că echipamentul CNC îndeplinește exact specificațiile și obiectivele dumneavoastră. Contactați-ne pentru a discuta opțiunile de personalizare disponibile și pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră.