1000x1000_MS-TIB-rosu

Cel mai asteptat eveniment tehnic la Bucuresti.

In perioada 11-14 mai, la Romexpo se desfasoara cel mai asteptat eveniment tehnic al anului dupa o perioada de 3 ani in care totul a fost lock down.

MetalShow &TIB este un targ cu adevarat spectaculos, atat prin prisma numarului si calitatii expozantilor, dar si prin intermediul noutatilor ce vor fi prezentate doar cu aceasta ocazie.

Echipamente high-tech ce reduc timpul de executie si care ofera un raport calitate-pret foarte bun, masini-unelte CNC pentru prelucrarea metalului , laser cu taiere prin fibra (bodor) , solutii complete pentru tehnologia de frezare , filetare si fixare , tehnologii pentru sudura si turnatorie -toate aceste vor fi regasite timp de 4 zile la Romexpo.


In plus, la acest eveniment  specialistii vor putea asista  la un show de demonstratii practice sustinute pe echipamente de ultima generatie.
Discount-uri exclusive de pana la 50%.

De asemenea la standul MEPRO avem expuse utilajele Victor Taichung AX630, Kitamura HX250iG RoboJob Turn-Assist, filtru Dormatec (aparatorul mediului, angajatiilor tai si intregii tale productii)
Au mai ramas 2 zile in care puteti vizita si va informati in legatura cu ultimele noutati din domeniu.

Lăsați un comentariu