Bodor-chapter-5

Creșterea productivității pentru nevoile clienților prin dezvoltare tehnologică.

Compania turcească Akişlar, cu o vechime de 40 de ani pe piața produselor din fier și metal, urmărește cu atenție dezvoltarea tehnologică și implementarea acestora pentru a îndeplini viitoare cerințe. Începând de azi și-a mărit productivitatea la un nivel mai înalt, cu o gamă mai bogată și variată de produse și personal de service eficient.

     

Succesul clientului.

Compania Akişlar ţinteşte să ajute mai mulţi clienţi să rezolve problemele lor în prelucrarea metalelor într-un mod mai efficient. Aceștia erau dotați cu două mașini de tăiere cu laser CO2 pentru a satisfice cerințele clienților, dar după 8 ani productivitatea companiei a fost limitată de aceste două mașini care consumau multă electricitate și procesele nu mai erau eficiente. Pentru a elibera și a-și mări productivitatea aveau nevoie de tehnologie avansată și eficientă de tăiere. În iunie 2020 după ce au cercetat beneficiile tăierii cu laser și au comparat opțiunile s-au hotărât să comande o mașină Bodor seria S 15 kW, mașina de tăiat laser. După ce a trecut un an, compania Akișlar a obținut o eficiență impresionantă crescută și lărgirea tipurilor de comenzi.
Profitul a crescut cu 50 %, timpul mediu de producție s-a redus cu 50% și capacitatea de tăiere a crescut până la 40mm.

De ce Bodor?
‘’Ce îmi place cu adevărat la mașină este eficiența impresionantă și raportul de calitate ridicată. Am intenționat să cumpăr IPG 12kW, dar cei de la Laser Bodor mi-au oferit un preț promoțional și upgradarea la puterea IPG 15kw. Posibilitatea de a lucra mult mai eficient și de a economisi multe costuri, capabilitatea de a accepta mai multe comenzi ne-a făcut să alegem Bodor.’’ .

                  

 

 

Lăsați un comentariu