Bodor Seria A nivel entry-level pentru debitat table cu fibra laser

Alegerea fiabilă pentru costuri mai mici cu operare uşoară

Eficiență a costurilor
Reduce investiția iniţială şi
costurile ope Täiere de mare
viteză
Täiere de mare viteză
Accelerația de 1.5G şi designul uşor şi robust al structurii asigură în mod substantial eficienţa şi crearea de valoare pe secundă.
Operare uşoară
Controalele intuitive şi funcţiile inteligente simplifică operarea şi întreţinerea tăierii cu laser, făcând-o accesibilă şi eficientă pentru toate nivelurile de competenţă.
Caracteristici si imbunatatiri
Sistem activ de evitare a obstacolelor BodorGenius, capul laser inteligent de la Bodor, folosește senzori și algoritmi pentru a detecta posibile obstacole, precum părți înclinate, și pentru a evita automat o potențială coliziune. Acesta asigură în mare măsură stabilitatea și eficiența operațională în procesul de tăiere.
Material de turnare anti-ardere Noul material de turnare anti-ardere dezvoltat de Bodor oferă numeroase avantaje în îndepărtarea zgurii, operațiuni și design modular. În utilizare, reziduurile de material se separă automat de placa anti-ardere, reducând considerabil costurile de întreținere și oferind o durabilitate mai mare. Structura sa ușoară permite de asemenea înlocuirea facilă.
Străpungere rapidă Tehnologia oferă străpungere rapidă și precisă, cu timp redus. Aceasta include procese monitorizate pentru eficiență, ajustarea focalizării pentru o străpungere uniformă și integrarea cu BodorGenius. Aceasta permite străpungerea rapidă în sincronizare cu mișcarea capului de tăiere, optimizând operațiunile pentru plăci de grosime medie fără timp sau mișcare suplimentară.
Dispunere inteligentă a resturilor Pentru a atinge o utilizare maximă a materialului, tot ce trebuie să faceți este să încărcați imagini ale resturilor în sistemul de control cu telefonul mobil. Seria este capabilă să finalizeze automat poziționarea și aranjarea. Cu cât procentul de utilizare este mai mare, cu atât procesul este mai economic. Bucurați-vă de avantajele unor economii semnificative de costuri.
Software de aranjare compatibil cu Tekla Software-ul de aranjare pentru Seria Bodor A are o compatibilitate puternică cu Tekla, simplificând fluxul de lucru prin citirea fără efort a specificațiilor materialelor din fișierele Tekla. Acesta simplifică procesul de tăiere cu utilizarea inteligentă a materialului, asigurând o eficiență maximă și mai puține deșeuri.
Suprafata de lucru 3048mm*1524mm
Putere de ieșire laser 2kW
Acuratețea poziționării ±0.05mm/m
Acuratețea repoziționării ±0.03mm
Viteza maximă de mișcare 100m/min
Accelerația maximă 1.5G
Formular