Cariere
Suntem încântați că ai ales să explorezi posibilitățile de a te alătura echipei noastre. Noi credem în potențialul fiecărei persoane și în construirea unei comunități unite prin pasiunea pentru excelență și performanță.
MEPRO
Procesul de aplicare
Posturi vacante

Explorează oportunitățile de carieră la MEPRO și descoperă locuri de muncă captivante în diverse domenii. Suntem în căutare de talente care să se alăture echipei noastre și să contribuie la succesul nostru continuu. Alege dintr-o gamă variată de poziții pentru a găsi jobul care ți se potrivește cel mai bine.

Alegerea postului

Avem poziții variate disponibile pentru profesioniștii dedicați. Indiferent dacă ești pasionat de vânzări și marketing, tehnică și servicii, dezvoltarea produselor sau inginerie, avem locuri de muncă care să îți potrivească expertiza și interesele. Descoperă mai multe despre fiecare post vacant și alege drumul care ți se potrivește.

Trimiterea aplicatiei

Ești gata să îți începi cariera cu MEPRO? Aplică acum pentru postul care te atrage cel mai mult. Completează formularul nostru de aplicație și pregătește-te pentru oportunități de dezvoltare profesională și succes într-un mediu de lucru stimulativ. Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o poveste de succes în industria mașinilor CNC.

Despre noi
Cu o experiență vastă de peste 13 ani în vânzarea și instalarea de utilaje de prelucrare prin aschiere, precum și cu peste 500 de utilaje de înaltă performanță instalate în întreaga țară, compania noastră vă oferă excelența și calitate. Suntem mândri să fim recunoscuți drept un furnizor de încredere pe piața românească, să oferim soluții personalizate și suport tehnic pentru clienții noștri, înainte și după instalarea utilajelor.
Alătură-te echipei
Marius Papatoiu

Inginer vanzari

Stelian Diaconu

Manager de vanzari regional

Numele tau

Noul tău rol interesant!

La MEPRO Utilaje, oferim oportunități de carieră captivante, un mediu de lucru stimulativ și posibilități reale de dezvoltare profesională. Dacă ești în căutarea unei cariere care să te provoace și să te inspire, alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o poveste de succes în industria mașinilor CNC.
Post de Reprezentant Vanzari Post de Inginer Service Post de Inginer Service Post de Inginer Electrician Post de Inginer Automatist (Robotica)
Cariere în Vânzări și Marketing: Dacă ești pasionat de construirea de relații cu clienții și promovarea tehnologiei de vârf, ești în locul potrivit. Cautăm profesioniști în vânzări și marketing care să ne ajute să extindem impactul nostru și să dezvoltăm relații solide cu clienții.
Echipa Tehnică și de Servicii: Suntem în căutarea specialiștilor tehnici cu o pasiune pentru mașinile CNC. Dacă ai expertiză în domeniul tehnic și dorești să oferi suport tehnic de înaltă calitate clienților noștri, suntem interesați să te avem în echipă.
Dezvoltarea Produselor și Ingineria: Inovația este motorul nostru, iar dacă ai abilități tehnice avansate și dorești să contribui la dezvoltarea produselor noastre sau la îmbunătățirea continuă a tehnologiei noastre, atunci suntem interesați să vorbim cu tine.
Pozitii vacante