Mărci

Pentru a oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate, am încheiat numeroase parteneriate cu branduri care au performanțe recunoscute la nivel mondial.

Activitatea companiei a început în Taiwan, în anul 1954, producătorul având un grad ridicat de expertiză în domeniul strungurilor și centrelor cu CNC.

Compania infintata in anul 1922, din Japonia este orientată spre inovare și produce, în parteneriat cu Toyoda, centre și mașini portal prin cele mai moderne tehnologii.

Compania din Danemarca se numără printre cei mai cunoscuți producători de brațe robotice industriale, oferind rapiditate, ușurință în programare și flexibilitate.

Infintata in anul 1985, in Taiwan, compania Mylas are viziunea de a oferi tehnologii inovatoare de strunjire si dezvoltare pentru masini – unel

Cu o experiență de peste 25 de ani, compania taiwaneză se definește printr-o gamă diversă de centre cu CNC la un raport calitate-preț foarte bun.

Înființată, compania FPT a instalat până în prezent 4400 de utilaje în întreaga lume, oferind o gamă largă de produse, de la freze portal la mașini de frezat și alezat cu coloane mobile sau centre verticale de prelucrare în 5 axe.

De peste 85 de ani, Kitamura Machinery a creat centre inovatoare de prelucrare care răspund celor mai stricte cerințe ale producătorilor din întreaga lume.