Mărci

Pentru a oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate, am încheiat numeroase parteneriate cu branduri care au performanțe recunoscute la nivel mondial.

Compania din Taiwan este orientată spre inovare și produce, în parteneriat cu Toyoda, centre și mașini portal prin cele mai moderne tehnologii.

Activitatea companiei a început în Taiwan, în anul 1954, producătorul având un grad ridicat de expertiză în domeniul strungurilor și centrelor cu CNC.

Producătorul japonez are peste 100 de ani experiență în domeniul mașinilor-unelte și folosește cele mai avansate tehnologii în fabricarea centrelor de mare precizie.

Compania din Danemarca se numără printre cei mai cunoscuți producători de brațe robotice industriale, oferind rapiditate, ușurință în programare și flexibilitate.

Cu o experiență de peste 25 de ani, compania taiwaneză se definește printr-o gamă diversă de centre cu CNC la un raport calitate-preț foarte bun.

Expertiza îndelungată și complexitatea mașinilor dezvoltate sunt principalele caracteristici ale brandului japonez Takisawa.