Scroll Top
Pentru a lua legătura cu echipa MEPRO Utilaje vă rugăm să utilizați una dintre următoarele metode de contact sau formularul din aceasta pagina.

 

Echipa MEPRO Utilaje este aici pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau solicitare aveți. Așteptăm cu nerăbdare să intrăm în contact.

 

Adresa: Str. Bruxelles nr. 45 507165 Prejmer, Romania

 

Telefon: +40 268 549 038

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare, unde suntem mereu bucuroși să interacționăm cu clienții noștri:

  Judet
  Produs
  Departamentul
  MarketingVanzariSuportService
  *Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Mepro poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesaje.
  Aboneaza-te si
  fii la curent cu trendul
  Ne străduim să atingem vârful performanței tehnologice pentru a oferi clienților noștri soluții inteligente, rapide și personalizate care să răspundă perfect nevoilor și așteptărilor lor.

  

  Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

  întrebări frecvente
  Da, Mepro este recunoscută cu mândrie ca fiind acreditată ISO 9001. Nu sunteți prea sigur ce este ISO 9001? Citiți articolul nostru despre ISO 9001 în producție.
  Serviciile pe care le oferim sunt comercializarea utilajelor, service in garantie si post garantie, mentenanta si punere in functiune a masinilor unelte.
  Obțineți o ofertă rapidă și personalizată accesând pagina noastră de contact online sau sunând direct la echipa noastră. De asemenea, vă așteptăm cu bucurie la centrul nostru tehnic din Prejmer, unde puteți discuta direct cu specialiștii noștri. Optați pentru eficiență și profesionalism cu Mepro.
   wpChatIcon