Scroll Top

Despre Mepro

Cu o experiență vastă de peste 13 ani în industria noastră, precum și cu peste 500 de utilaje de înaltă performanță instalate în întreaga țară, suntem mândri fim recunoscuți drept un furnizor de încredere pe piața românească.

Despre MEPRO
Cu o experiență vastă de peste 13 ani în industria noastră, precum și cu peste 500 de utilaje de înaltă performanță instalate în întreaga țară, suntem mândri să fim recunoscuți drept un furnizor de încredere pe piața românească..

MEPRO

De la eficiență
La excelență

Încrederea și satisfacția clienților noștri sunt prioritățile noastre, iar misiunea noastră este să vă ajutăm să atingeți succesul. Viteza, precizia și durabilitatea utilajelor noastre au avut o contribuție semnificativă la optimizarea resurselor clienților noștri.
Utilaje instalate
0
+

Performanță demontrată

Echipă
0

Colaborează cu profesioniști

Ani de experiență
0
+

Experți pe piață

Marci
0

Cea mai bună performanță

Istoric
2010
Compania este la început de drum și își începe activitatea în România, având doar doi angajați.
2011
MEPRO devine furnizor exclusiv către compania Victor Taichung, care își desfășoară activitatea în Romania.
2012
Din cauza cererii mari pe piață, compania noastră este nevoită să înceapă pregătirea unei echipe de service care să se ocupe de mentenanța echipamentelor instalate.
2013
Suntem nevoiți să ne extindem, așa că echipa își construiește prorpiul showroom pe o suprafață de 2500mp și ne mărim echipa.
2014
În acest an suntem bucuroși să inaugurăm noul sediu din județul Brașov, Prejmer, totodată, ne extindem gama de utilaje cu companiile din Japonia, OKK și Takisawa.
2015
Datorită fluxului mare de utilaje, devenim furnizor exclusive pentru Takisawa, Cosen și ulterior pentru compania You Ji.
2016
Echipa de service este nevoită să își facă un upgrade pentru a fii pregătită de utilajele de nouă generație de la furnizorii noștrii.
2017
Dovadă calității servicilor noastre și a cererii mari către compania noastră, suntem nevoiți să ne mărim echipa, aceasta ajunge la 25 de membri.
2018
În acest an, vânzările utilajelor, ulterior instalate la clienții noștrii, atinge un număr record!
2019
Acest an aduce un număr mai mare de furnizori pentru MEPRO, devenim furnizor exclusiv pentru FTP-Italia, Kitamura-Japonia, Mylas-Taiwan și Chmer-Taiwan.
2020
Reușim să devenim furnizor exclusiv pentru compania Bodor, care este localizată în China.
2021
Nu lăsăm nici furnizorii din Europa să ne scape, așa că devenim furnizor exclusiv și pentru Compania Robojob, care se află în Belgia.
2022
Acest an ne mai aduce un furnizor cunoscut din China, și anume Neway.
2023
Am achiziționat o nouă hală pentru expoziția de utilaje și am organizat cel mai mare Open House dedicat industriei de prelucrări mecanice din România.

MEPRO

Peste 13 ani în
Parteneriate de Încredere

În decursul anilor, am avut privilegiul de a colabora cu parteneri de încredere care ne-au însoțit în parcursul nostru spre excelență. Fiecare parteneriat a reprezentat o etapă importantă în drumul nostru către succesul comun și inovație.

Viziune
Avem o viziune simplă dar ambițioasă, ne dorim să fim recunoscuți la nivel național și internațional ca pionieri în modelarea viitorului tehnologiei industriale și să creștem cât mai multe companii prin servicile oferite de către noi.
Strategie
O echipă eficientă și echipamente potrivite pot transforma orice companie într-o afacere profitabilă. Oferim o gama largă de utilaje, piese de schimb și soluții tehnologice pentru a ajuta clienții noștri să își gestioneze activitatea cât mai eficient.
Misiune
Oferim o gamă largă de utilaje cu CNC pe piața românească, unul dintre partenerii noștri, Gibas Numeriek BV, este cel mai mare distribuitor independent de utilaje Victor Taichung din Europa. Pe lângă furnizarea de utilaje, oferim asistență tehnică 24/7, studii de eficiență, instruirea operatorilor voștri și servici de mentenanță pentru utilajele instalate.
Politica în domeniul calității și mediului
Pentru atingerea acestor obiective, compania noastră impune angajaților să cunoască și să respecte documentația referitoare la Sistemul de Management al Calității, inclusiv Manualul Calității, Procedurile Generale, Procedurile de Sistem, Procedurile de Lucru și Instrucțiunile de Lucru. Respectarea acestor documente este obligatorie pentru întregul personal al organizației, garantând astfel că procesele și activitățile sunt planificate, controlate și îmbunătățite în mod continuu pentru a asigura calitatea produselor și satisfacția clienților.
    wpChatIcon