Companie

Performanță. Fiabilitate. Randament.
Dezvoltăm soluții tehnice complete adaptate în funcție de cerințele specifice ale clienților noștri.

Istoric

Fondată în anul 2010 prin investiția companiei Mepro Industrial Sourcing, din Olanda, Mepro Utilaje aduce în România exigența și calitatea olandeză a serviciilor și produselor din domeniul mașinilor unelte cu comandă numerică computerizată.

În toate activitățile desfășurate, Mepro Utilaje îmbină experiența de peste 20 de ani în sectorul utilajelor industriale, seriozitatea și proactivitatea. Relațiile de lungă durată cu toți clienții și partenerii noștri confirmă rezultatele pe care le avem și ne motivează să evoluăm continuu.

Viziune

Prin precizie și durată de lucru considerabil mai scurtă, mașinile unelte cu comandă numerică computerizată perfecționează strategiile și procesele industriale. Scopul nostru este ca prin tot ceea ce întreprindem, să ne implicăm activ în dezvoltarea și modernizarea diverselor sectoare industriale.

Prin relațiile de parteneriat cu cele mai bune  branduri globale, satisfacem cerințele clienților noștri și adaptăm soluții profesionale variate. Experiența și devotamentul ne determină să răspundem tuturor provocărilor cu care se confruntă producătorii români și să reconstruim industria utilaj cu utilaj.

Strategie

Cu aparatura potrivită, orice companie este profitabilă. Prin gama largă de mașini-unelte, piese de schimb și soluții tehnologice variate, Mepro Utilaje contribuie invariabil la gestionarea eficientă a activității clienților noștri.

De la distribuție până la instalarea și întreținerea mașinilor și a echipamentelor specifice, ne asumăm mereu rolul de a asigura evoluția pozitivă a companiilor cu care colaborăm prin instruire, asistență și suport tehnic 24/24.

Politica în domeniul calității și mediului

MEPRO UTILAJE S.R.L. oferă o gamă largă de mașini unelte cu CNC pe piața românească. În parteneriat cu Gibas Numeriek BV este cel mai mare distribuitor independent de Victor Taichung din Europa. MEPRO UTILAJE S.R.L. poate oferi, de asemenea, servicii conexe, precum și asistență tehnică, studii de timp și de produs, soluții la cheie, instruirea operatorilor și service pentru utilajele noastre.

Pentru a dovedi calitatea serviciilor sale și grija față de mediul înconjurător MEPRO UTILAJE S.R.L. a stabilit un Sistem de management integrat al calității și mediului în conformitate cu cerințele standardului SR EN ISO 9001:2015 și SR EN ISO 14001:2015 . Consultă Politica în domeniul calității și mediului pentru a afla mai multe detalii.