Bodor Seria C – Mașina de tăiat table cu laser

Seria Bodor C aduce un nou nivel de productivitate în domeniul prelucrării metalelor. Proiectată pentru eficiență ridicată și cost-eficacitate, aceasta răspunde cerințelor producției moderne. Tehnologia sa avansată, combinată cu beneficiile economice, oferă o soluție ideală de tăiere pentru afaceri de toate dimensiunile, excelând în precizie, viteză și control al costurilor.

Primul tău pas în tăierea avansată cu laser

Eficienta economica
Seria C oferă soluții cost-eficace, reducând investițiile inițiale și costurile operaționale pe termen lung
Protectie 360
Designul său cuprinzător și sticla de protecție pentru laser asigură siguranța maximă pentru operatori.
Operatii simple
Funcția de procesare cu un singur clic simplifică operațiunea, economisind timp și costuri de muncă
Evitarea coliziunilor vizuale
Tehnologia noastră inteligentă de evitare a coliziunilor vizuale este capabilă să detecteze mișcările și să emită avertismente pentru a preveni posibilele coliziuni. Puteți selecta fie modul de sensibilitate ridicată, fie cea scăzută pentru a asigura siguranța operatorului, eliminând astfel preocupările legate de problemele de siguranță.
Sistem activ de evitare a obstacolelor
BodorGenius, capul laser inteligent de la Bodor, utilizează senzori și algoritmi pentru a detecta obstacolele potențiale, cum ar fi piesele înclinate, și evită automat o posibilă coliziune. Acest lucru asigură în mare măsură stabilitatea și eficiența operațională în procesul de tăiere.
Procesare cu un singur clic
Setați-vă sarcinile în avans și lăsați seria C să facă restul. Odată ce operațiunea începe, seria C va finaliza automat căutarea marginilor, verificarea domeniului și tăierea, una după alta. Cu seria C, puteți finaliza producția în serie cu ușurință, fără proceduri repetitive.
Procesare cu un singur clic
Materialul de turnare anti-ardere dezvoltat recent de Bodor oferă numeroase avantaje în îndepărtarea zgurii, operațiuni și design modular. În timpul utilizării, reziduurile materiale se separă automat de placa anti-ardere, reducând semnificativ costurile de întreținere și oferind o durabilitate mai mare. Structura sa ușoară face de asemenea, înlocuirea ușoară.
Perforare fulger

Tehnologia oferă o perforare rapidă și precisă cu timp redus. Dispune de procese monitorizate pentru eficiență, ajustare automată a focalizării pentru perforare fără probleme și integrare cu Bodor Genius.

Aceasta permite perforarea rapidă în sincronizare cu mișcarea capului de tăiere, optimizând operațiunile pentru plăci de grosime medie fără timp sau mișcare suplimentară.

Dispunere inteligentă a rămășițelor
Pentru a atinge utilizarea maximă a materialului, tot ce trebuie să faceți este să încărcați imagini ale rămășițelor în sistemul de control cu telefonul mobil. Seria C poate finaliza automat poziționarea și nesting-ul. Cu cât procentajul de utilizare este mai mare, cu atât procesul este mai economic. Bucurați-vă de beneficiile unor economii de costuri semnificativ crescute.
Software de nesting compatibil cu Tekla
Software-ul de nesting pentru seria Bodor C are o compatibilitate puternică cu Tekla, simplificând fluxul de lucru prin citirea fără efort a specificațiilor materialelor din fișierele Tekla. Acesta simplifică procesul de tăiere cu utilizarea inteligentă a materialelor, asigurând eficiență maximă și mai puține deșeuri.
Zonă de lucru 4000mm*2000mm
Putere de ieșire a laserului 6kW
Precizia poziționării ±0.05mm/m
Precizia repoziționării ±0.03mm
Viteza maximă de legătură 110m/min
Accelerația maximă 1.5G
Industrii aplicabile
Seria C este rapidă și rentabilă, ceea ce o face un instrument esențial pentru tăierea metalului în diverse industrii.
Poduri de oțel
Tăierea de înaltă precizie se adaptează nevoilor structurale complexe.
Vehicule speciale
Tăierea personalizată răspunde nevoilor defabricație ale pieselor speciale.
Unelte hardware
Tăierea de precizie a diferitelor materiale.
Mașini de inginerie
Opțiuni de putere de la 1.5kW la 60kW, adaptabile la diferite grosimi și materiale.
Containere navale
Tăierea precisă asigură calitatea pieselor speciale
Formular