Service

Echipa noastră de service are un grad ridicat de specializare și experiență cu toate tipurile de echipamente, oferind consultanță și asistență tehnică permanentă.

Profesionalism

Soluțiile tehnice complete pe care le dezvoltăm sunt rezultatul expertizei îndelungate în domeniul mașinilor unelte cu CNC. Avem misiunea de a evolua continuu și de a satisface întotdeauna cele mai înalte standarde.

Pentru a răspunde celor mai exigente nevoi ale clienților noștri, investim permanent în perfecționarea și dezvoltarea echipei noastre de ingineri service.

Promptitudine

Suntem orientați către clienții noștri și le garantăm reacții rapide și soluții adaptate în funcție de cerințe specifice.

Contribuim la buna desfășurare a activității acestora prin suport tehnic 24/7, diligență și seriozitate.

Responsabilitate

Încheiem relații de parteneriat doar cu cele mai apreciate branduri pe plan mondial pentru a asigura calitatea superioară a produselor și serviciilor noastre.

Scopul nostru este ca toți clienții Mepro să se dezvolte sigur, eficient, prin soluții valoroase pe termen lung.

Cere ofertă

Prin relațiile de parteneriat încheiate cu branduri globale, Mepro Utilaje asigură clienților aparatură și echipamente de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile.
Consultă gama noastră de strunguri CNC, centre de frezare CNC și roboți industriali de la cei mai buni furnizori mondiali!

Nume

Email

Mesaj

captcha
Introduce-ti codul din imagine: