IMG_2562-min

Producătorii din întreaga lume se îndreaptă spre automatizare pentru a ajuta la soluționarea lipsei forței de muncă, la creșterea productivității și la îmbunătățirea calității produselor. Roboții colaborativi oferă o soluție de automatizare eficientă, flexibilă și sigură pentru o gamă largă de sarcini de producție.

La evenimentul din această toamnă, pe care MEPRO Utilaje l-a dedicat tehnologiei inovative din industria metalelor grele, a fost pregătit un show-room unde au avut loc demonstrații practice pe utilaje de ultimă generație.

 

Una dintre atracții a fost utilajul Victor AX 380, Vturn A26, marcă a companiei Victor Taichung  din Taiwan, care în curând își va deschide porțile unei noi fabrici dotate după cele mai înalte standarde.

De asemenea, au fost prezentate și utilaje din gama Kitamura, alături de noi fiind inginerul companiei, Takahiro Tatenoi, cu care oaspenții noștri au fost în legătură directă pentru orice întrebare. MEPRO Utilaje a găzduit și reprezentații ale modelelor Takisawa TM 4000Y2 și TS 4000S2, FPT Industry, prin reprezentantul Federico Longo, Mylas DT52 și altele.

 

Pe lângă aceștia, am avut prezenți și reprezentanți din partea Walter (Valentin Preda), Kitagawa (Roxana Tureac), Dormatec (Manuel Schippers), Cadworks (Cristi Barlogeanu) care au testat funcționalitatea diverselor utilaje și au exemplificat importanța dotărilor cu exhaustoare ale acestora.

Lăsați un comentariu