Bodor-Blechexpo2021

Pe 29 octombrie 2021, cele patru zile de Blechexpo 2021 urmează să se termine în Stuttgard, Germania. Laserul Bodor lucrează în Germania de câțiva ani și a câștigat o reputație foarte bună la nivel local. Anul acesta, Laserul Bodor a obținut un mare succes încă o dată la această expoziție!

Laserul Bodor a participat la această expoziție cu mașina de tăiat cu laser pentru tablă model P4, model i7 și mașina de tăiat cu laser tub T230. Ca modelul clasic, cele 3 utilaje au atras atenția publicului din întreaga lume imediat ce a fost dezvăluit.

Până în septembrie 2021, Bodor a vândut peste 750 de mașini de 10 kW+ peste tot în lume. Viteza de tăiere a mașinii este mai rapidă și are o capacitate mai puternică de a tăia metale mai groase.

Deși situația de pandemie este încă gravă, expozanții și cumpărătorii țării fac tot posibilul să vină la expoziție, inclusiv cei care intenționează să coopereze cu Bodor.

În cadrul expoziției, Bodor a semnat acorduri de intenție cu mai mulți cumpărători, care au pus fără îndoială, o bază solidă pentru dezvoltarea lui Bodor în Germania și în Europa.

Anul viitor, Euroblech va avea loc la Hannover în perioada 25-28 octombrie. Laserul Bodor va rezerva un stand mai mare și va aduce mai multe mașini pentru a participa la expozitie. Vă așteptăm cu nerăbdare să ne vedem anul viitor.

Lăsați un comentariu