Bodor-chapter-5

„Credem că există întotdeauna loc de îmbunătățire: un timp de lucru și mai scurt, un volum de muncă redus, o metodă de lucru mai flexibilă sau o modalitate de a îmbunătăți în continuare sustenabilitatea afacerii noastre. Inovația este cea care ne menține concentrați și ne asigură că luăm conducerea ca jucător de calitate pe piață.”  – spune Paul Meijering. 

Recent, cea de-a patra mașină de tăiat cu laser Bodor de la Paul Meijering din 2016, Bodor P3-12kW, a fost instalată cu succes în parcul său de mașini extins, cu ajutorul Klaassen Machines care este agentul Bodor în Țările de Jos.

De acum 30 de ani începând din 1989, Paul Meijering Metalen furnizează țevi, flanșe și fitinguri din oțel inoxidabil și aliaje speciale ca producător perspicace, orientat spre cooperare și competitiv în Zaltbommel, Țările de Jos.

Succesul clientului

La început, au achiziționat prima lor mașină Bodor, o mașină de tăiat cu laser pentru tuburi din seria T, apoi un P6-4kW și o altă serie T. În 2020, având în vedere avantajele remarcabile ale tehnologiei Bodor de 10 kW+  în ceea ce privește viteza de tăiere, calitatea și capacitatea de tăiere, Paul Meijering a achiziționat un P3-12kW.

Acum, compania a obținut o reducere aparentă a costurilor și a timpului pentru a-și susține lanțul de aprovizionare strălucit și puternic datorită beneficiului Bodor 12kW, care reduce timpul de producție și costul gazului și crește randamentul mașinii.

În 2018, Paul Meijering și Klaassen Machines au fost invitați să viziteze fabrica lui Bodor. Nu numai că au văzut tot ce vor să știe despre Bodor, dar au descoperit că admiră aceleași spirite, „INOVAȚIE” & „CONCENTRARE”, cu Bodor.

 

Lăsați un comentariu